585 Chemin de Platus, 46250 Marminiac, France
+33760561723 / +31611720876
info@platus.nl
Reserveren
De eigenaren
Vakantiepark Platus, de droom van Jos en Esther!

2017: Na allebei ruim 25 jaar bij een baas gewerkt te hebben ging (ook) voor ons het roer om!

Ik (Esther) werkte bij Defensie en Jos binnen de financiële sector maar ooit begonnen als kok. 

In 2012 zijn wij besmet! We kochten in Frankrijk een mooi stuk land en bouwde tijdens ons vakantieverlof daar zelf een huis. Toen het huis in 2014 klaar was, we gesnuffeld hebben aan het Franse leven, is de keuze gemaakt! We gaan alles verkopen; ons huis in Nederland, het huis in Frankrijk om een nieuw leven in Frankrijk te beginnen. Al sinds wij elkaar leerde kennen (1990) heeft Jos het over een camping gehad. Ongeveer 20 jaar later begon die droom zich ook bij mij te ontwikkelen. Ik wilde iets vergelijkbaars maar dan met vaste accommodaties en vooral iets voor gezinnen met jonge kinderen. Na een zoektocht van anderhalf jaar kwamen we in 2015 Platus tegen. Een kleinschalig vakantiepark met (toen nog) 7 Chalets en veel grond waar van alles mogelijk is.

Onze dromen werden werkelijkheid!! Alles wat wij wilden, bood Platus; Jos de mogelijkheid om zijn camping te beginnen en ik de vaste accommodaties. Na allerlei voorwaarden werd eind 2016 Platus ons eigendom. We mochten een camping met 20 plekken beginnen, een woonhuis bouwen, het park uitbreiden met 8 Safari-Lodges en een groot overdekt Terras bouwen met daarbij een Bar/Restaurant.

Al snel werd duidelijk dat wij kleinschalig willen blijven! Geen camping met 20 plekken en geen 8 safari-lodges. Voorlopig houden we het bij twee camping plekken met  privé-sanitair, 6 safari-lodges, de 7 Chalets en een camper om nog verder het zuiden van Europa te ontdekken.

!!!Wij willen vooral kleinschalig blijven en onze gasten alle aandacht bieden die zij wensen!!!

Wij genieten ervan om het mensen naar hun zin te maken, voor mensen te zorgen en kinderen te laten genieten. Uiteindelijk doen we na 25 jaar, met heel veel passie, wat we echt leuk vinden.

Super trots!; het wordt door onze gasten beloond met een Golden Award. Iets wat we zonder moeite doen en met heel veel liefde, is de mooiste waardering die wij kunnen krijgen. We hopen dit nog vele jaren te doen en zijn voorlopig nog volop bezig met alles wat we op het park willen uitbreiden en veranderen. Afgelopen twee jaar zijn alle Chalets onderhanden genomen, zowel de binnen- als buitenkant. Dit jaar een make-over van het zwembad en ieder jaar iets nieuws voor de kinderen wat Jos zelf bouwt.  Zo proberen we er een speelparadijs van te maken waar zowel de kinderen als de ouders van kunnen genieten. Voorlopig zijn we nog lang niet klaar en (be)leven we onze droom!

Voor ons niets liever dan onze gasten, jong en oud, een onvergetelijke vakantie te geven.

Met lieve groet, Jos & Esther