585 Chemin de Platus, 46250 Marminiac, France
+33760561723 / +31611720876
info@platus.nl
Reserveren
De kwaliteit van Platus

Wat u aantrekkelijk zult vinden bij Platus

De ervaring van het ontdekken van een andere betekenis van luxe, natuur en ruimte. Een heerlijk rustige plek, vakantie tussen grote bomen, in een totaal andere sfeer met eigen geluiden en geuren. Uw zintuigen worden wakker en geven aan dat u heel ergens anders bent. Een vakantieplek die het milieu respecteert, met het accent op comfort, gezelligheid en service van kwaliteit. U ontdekt authentieke streken met een rijke traditie en erfgoed en u kunt samen met de kinderen of vrienden leuke dingen doen zoals sporten, ludieke of culturele activiteiten, uitrusten midden in de natuur en vooral genieten. U heeft en u neemt de tijd, u bent er helemaal uit.

Wat u niet zult vinden bij Platus en wat u ook niet zult missen

Geen groot aquacentrum, geen spa, geen airconditioning in de huuraccommodaties, geen avonden met grote geanimeerde voorstellingen. Wij geven de voorkeur aan rust en eenvoud en bieden u comfort en service van kwaliteit op een park van menselijk formaat. Geen overdreven aangelegde bloemenperken, te perfect gemaaide grasvelden, gesnoeide heggen. Wij onderhouden het park maar laten waar mogelijk de natuur zoals ze is, prachtig in haar eenvoud.

Met uitzondering van het vakantiehuis is er geen televisie in de accommodaties. Bij Platus staat alles in het teken van het gezin, gezelligheid, samen plezier maken, genieten maar ook het geluid van de wind in de bomen en/of vogelzang.  Natuurlijk is er bij het centrum van het park (restaurant/bar en zwembad) een televisie in de kids club en vrij toegankelijke wifi over het hele park.

Probeer deze (nieuwe) ervaring bij Platus, in alle eenvoud, authenticiteit, ruimte en in de natuur met de comfortabele luxe die het park en de accommodaties u bieden.