Platus, 46250 Marminiac, France
0033 565222907
info@platus.nl
Reserveren
Facebook

Like ons op Facebook pagina en we houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, leuke zaken en mooie aanbiedingen over ons kleinschalige vakantiepark Platus.

fb
Direct naar onze Facebookpagina

Als u tijdens uw verblijf op ons park aangeeft dat u onze Facebookpagina hebt geliked krijgt u als dank een gratis drankje aan de bar. Doet u dit al na het boeken van je vakantie bij ons, dan krijgt u als dank twee gratis drankjes. Doet u dit nadat u weer thuis bent, terugkijkend op een leuke vakantie, krijgt u zeker bij je volgende bezoek aan ons park een gratis drankje van het huis.

We blijven graag met u in contact, ook voor en na uw bezoek aan ons park. We hopen uw enthousiast te houden en dat u nog eens terug komt.

Daarnaast hopen we natuurlijk dat uw vrienden zien dat u bij ons bent geweest, nieuwsgierig worden naar ons vakantiepark en onze site bezoeken.

We hopen dat u onze eerlijkheid waardeert, wij waarderen uw eerlijke mening zeker en nodigen u dan ook van harte uit om via Facebook, Gites.nl of Zoover.nl een recensie achter te laten.

Alvast bedankt,

Esther & Jos