585 Chemin de Platus, 46250 Marminiac, France
+33760561723 / +31611720876
info@platus.nl
Reserveren
Het park
Locatie en faciliteiten
28images

U vindt ons kleinschalig kindvriendelijke vakantiepark Platus op de grens van de Lot en de Dordogne.

In deze prachtige bosrijke omgeving staan midden in de natuur 13 accommodaties en er is een heerlijk groot zwembad met kinderbad. Het park ligt net buiten het dorpje Marminiac en is met bijna 7 hectare zeer ruim van opzet.

De accommodaties bestaan uit vrijstaande A-Chalets, volledig ingerichte Safari-Lodges met luxe badkamer en een luxe vakantie woning.  Er is e.v.t. ook een mini-camping met twee kampeerplekken met privé sanitair. Daarnaast is er een bar/restaurant waar u terecht kunt voor een hapje, drankje en u kunt bijna dagelijks aanschuiven voor een diner. Tevens kunt u bij ons terecht voor de lunch, snacks, luxe belegde , vers gebakken broodjes, tosti’s, bittergarnituur en verse steenoven pizza’s. Verder is er broodjes-/ontbijtservice waarbij u broodjes op het afgesproken tijdstip bij uw accommodatie wordt gebracht.

In de omgeving kunt u vele recreatieve en culturele uitstapjes maken. Wij besteden in het voor- en naseizoen extra aandacht aan gezinnen met nog geen schoolplichtige kinderen; de peuterweken. De omgeving van het park leent zich verder voor een mooie wandeling of mountainbiken. Het park is kindvriendelijk opgezet en er zijn skelters, voetbaltafel, tafeltennistafels, trampolines, een volleybalveld, schommels, een zandbak, klim- en kleutertoestellen, wipkippen en een heerlijk zwembad.

Kortom, bent u op zoek naar een rustige groene vakantiebestemming waar u van het echte Frankrijk kunt genieten en u aan uw kinderen geen kind heeft, dan verwelkomen wij u graag op Platus.