Platus, 46250 Marminiac, France
0033 565222907
info@platus.nl
Reserveren
Campingplaats met privé sanitair
Ruime kampeerplek van 300 m2 op het middenveld

Campingplaats met privé sanitair

vanaf 245 per week
Max personen:
,   
Bedden:-
,   
Grootte accomodatie:300 m2
We hebben twee campingplekken, die zich op een iets hoger gelegen veld bevinden. Hier heeft u een bijzonder mooi uitzicht over het park en de aangrenzende bospercelen. Voor meer details, scroll naar beneden. De getoonde prijzen zijn exclusief: reserverings-, schoonmaakkosten en toeristenbelasting. Voor meer informatie bekijk onze tarieven pagina.

We hebben twee campingplekken van circa 150 m2 met privé sanitair. Het privé sanitair bevindt zich op 10 meter afstand en heeft een wasbak, douche en toilet.

(Het privé sanitair wordt voor het aankomend seizoen nieuw gemaakt)

De camping plekken liggen  op een iets hoger gelegen veld waar u  mooi uitzicht heeft over het park en de aangrenzende bospercelen.  De minicamping heeft een verhard pad waardoor de toegang ook met grote caravans probleemloos is.

De Kidsplace ligt op circa 30 meter afstand. Hierdoor is de camping plek ideaal is voor gezinnen met kids die zelfstandig naar de Kidsclub en/of het zwembad kunnen. De plek biedt veel privacy en alle vrijheid.

In principe is de camping plek alleen te huur van zaterdag tot en met zaterdag. De prijs is o.b.v. 4 personen maar uiteraard zijn er meerdere personen welkom. U kunt deze plek niet via de website reserveren, stuur een e-mail naar info@platus.nl en wij reageren direct terug.

In het midden- en hoogseizoen kunt alleen van zaterdag tot zaterdag huren.
Vanaf 16:00 uur
Voor10:00 uur