585 Chemin de Platus, 46250 Marminiac, France
+33760561723 / +31611720876
info@platus.nl
Reserveren
Campingplek 2 met privé sanitair
Ruimere plek met het grootste deel van de dag de zon

Campingplek 2 met privé sanitair

vanaf 245 per week
Max personen:
,   
Bedden:-
,   
Grootte accomodatie:150 m2
Deze plek is een stuk ruimer dan de andere plek, heeft zicht op de paardenweide en deels op de rest van het park. Door de ruimte biedt het meer privacy dan de andere plek en het heeft grotendeels de zon op de dag. Voor meer details, scroll naar beneden. De getoonde prijzen zijn exclusief: reserverings-, schoonmaakkosten en toeristenbelasting. Voor meer informatie bekijk onze tarieven pagina.

We hebben twee ruime campingplekken met privé sanitair. Ieder gezin heeft zijn eigen badkamer met inloopdouche, wasbak en toilet. Buiten is er een afwasplek met koud en warm water die voor beide gezinnen beschikbaar is.

De camping plekken liggen  op een iets hoger gelegen veld waar u  mooi uitzicht heeft over het park en de aangrenzende bospercelen.  De minicamping heeft een verhard pad waardoor de toegang ook met grote caravans probleemloos is.

De Kidsplace en het zwembad liggen op circa 50 meter afstand. De camping (plekken) biedt veel privacy en alle vrijheid.

Campingplek 2 is iets ruimer dan plek 1 maar heeft weinig schaduw en heeft minder zicht  op het andere deel van het park.

De campingplekken zijn in het hoogseizoen van zaterdag tot zaterdag te reserveren en de prijs is gebaseerd op 4 personen. Voor iedere extra persoon vragen we € 75,-.

Mochten jullie willen reserveren en/of meer informatie wensen, dan ontvangen we graag een mail ‘info@platus.nl’.

NB: Op de afbeelding van Google Earth kunnen jullie zien waar de twee camping plekken zich bevinden t.o.v. de rest. De afstand naar de Kidsplace is circa 50/60 meter en naar het restaurant 20/30. Het is een luchtfoto van anderhalf jaar geleden, toen we net de 4 safari-lodge hadden gebouwd. Inmiddels hebben we 6 Safari-Lodges, is het Restaurant volledig overdekt waardoor we een groot terras hebben met uitzicht op de Kidsplace en het zwembad. Het zwembad hebben we uitgerust met een glijbaan en we hebben op de Kidsplace een Kidsclub neergezet waar we allerlei spelletjes, een voetbal tafel en nog meer spullen hebben. En natuurlijk niet te vergeten; we hebben ook een aparte ruimte gemaakt voor de grote XL speelblokken, een grote zandbak, een klimtoestel, een auto, etc…..

 

In het midden- en hoogseizoen kunt u alleen van zaterdag tot zaterdag huren.
Vanaf 16:00 uur
Voor10:00 uur