585 Chemin de Platus, 46250 Marminiac, France
+33760561723 / +31611720876
info@platus.nl
Reserveren
Moulin de Pomette

Moulin de Pomette

vanaf 1500 per week
Max personen:
,   
Bedden:2x2-persoons + 4x1-persoons
,   
Grootte accomodatie:200
Vlakbij Platus, in Cazals, ligt dit authentieke Franse landhuis (200m2) met eigen zwembad en poolhouse (40m2) met keuken, vaste barbecue en toilet. Het huis staat op 11 hectare (volledig omheind) met een molenvijver, bossen, meertjes en de rivier de Masse die er doorheen stroomt. Het huis is toegankelijk via een met bomen omzoomde oprijlaan en aan het eind is voldoende parkeergelegenheid naast het huis is. Het huis biedt ruimte aan 10 personen, heeft 5 slaapkamers, 4 badkamers verdeeld over 2 verdiepingen, een grote ruime keuken en living en is ideaal voor een vakantie in Frankrijk met een groot (samengesteld) gezin of voor meerdere gezinnen. Mochten jullie geïnteresseerd zijn; wij houden geen beschikbaarheid bij maar dat vinden jullie via de website van het huis zelf. Mochten jullie willen boeken dan gaat dit ook via dezelfde website. https://www.moulindepomette.com/availability-booking Aandachtspunt: de wisseldag is op vrijdag dus een verblijf is minimaal voor een week van vrijdag t/m vrijdag

Vlakbij Platus, in Cazals, ligt dit authentieke Franse landhuis (200m2) met eigen zwembad en poolhouse (40m2) met keuken, vaste barbecue en toilet.

Het huis staat op 11 hectare (volledig omheind) met een molenvijver, bossen, meertjes en de rivier de Masse die er doorheen stroomt.

Het huis is toegankelijk via een met bomen omzoomde oprijlaan en aan het eind is voldoende parkeergelegenheid naast het huis is.

Het huis biedt ruimte aan 10 personen, heeft 5 slaapkamers, 4 badkamers verdeeld over 2 verdiepingen, een grote ruime keuken en living en is ideaal voor een vakantie in Frankrijk met een groot (samengesteld) gezin of voor meerdere gezinnen.

Mochten jullie geïnteresseerd zijn; wij houden geen beschikbaarheid bij maar dat vinden jullie via de website van het huis zelf. Mochten jullie willen boeken dan gaat dit ook via dezelfde website. https://www.moulindepomette.com/availability-booking

Aandachtspunt: de wisseldag is op vrijdag dus een verblijf is minimaal voor een week van vrijdag t/m vrijdag