585 Chemin de Platus, 46250 Marminiac, France
+33760561723 / +31611720876
info@platus.nl
Reserveren
Voor de kids
Als de kinderen plezier hebben, hebben de ouders een fijne vakantie
66images

Op vakantiepark Platus is voor kinderen van alles te doen:

  • Er is een Kidsclub, het domein van de kinderen met heel veel spelletjes, je kunt er tafelvoetballen, verkleed partijtjes houden, DVD-kijken en nog veel meer.
  • Elke zondagmorgen nodigen we de Kids uit in de Kidsclub (van 10:00 tot 11:00 uur) om even kennis met elkaar te maken onder het genot van een verfrissing en daarna maken we een korte wandeling over het park.
  • Natuurlijk is er verder een heerlijk ruim zwembad en een kinderbadje met miniwaterval.
  • Op het middenveld is een groot speelterrein voor kinderen van alle leeftijden met schommels, een glijbaan, klimtoestellen, piratenboot, klimmuur, auto, vliegtuig, bouwblokken, bouwplaten, kabelbaan een zandbak, skelters, trampolines, voetbaltafel, tafeltennistafels en volleybalveld.
  • Het vakantiepark is omringd door bos, wat een groot speelterrein is om verstoppertje te spelen, hutten te bouwen, te klauteren etc.

De ervaring leert dan ook dat een georganiseerd entertainmentprogramma niet wordt gemist. Wel faciliteren/organiseren we met medewerking van de ouders buikschuiven, spel- en knutsel middagen, jeux de boules, boomstamlopen, skelter- en skippybal wedstrijden en speurtochten.

In de omgeving vindt u leuke uitstapjes en sportactiviteiten die ook geschikt zijn voor gezinnen met jonge kinderen. Uw kinderen zullen zich kostelijk vermaken.