Platus, 46250 Marminiac, France
0033 565222907
info@platus.nl
Reserveren
Zwembad
Want in Zuid-Frankrijk kan 't knap warm zijn

Het mooie zwembad is ruim van afmeting (7 m bij 14 m) met een aflopende bodem van 90 tot 260cm diep. Daarnaast is er een kinderbadje met kleine waterval. Het zwembad en kinderbadje bieden plezier voor alle leeftijden.

Er zijn voldoende ligbedden, terrasstoelen en parasols waardoor het ook rond het zwembad goed vertoeven is. Verder is er een ruime aansluitende ligweide.

Het zwembad heeft geen strakke openingstijden. Zodra ‘s we ochtends klaar zijn met het dagelijkse onderhoud is het zwembad vrij voor gebruik. Door het dagelijkse onderhoud van het zwembad kunnen we met een zeer laag chloorgehalte werken, rode gevoelige ogen zult u bij ons dan ook niet hebben. Het zwembad is niet verwarmd maar schommelt de hele zomer tussen de 22 en 30 graden, hierdoor geeft het net dat frisse gevoel zonder echt koud te zijn. De temperatuur van het zwemwater staat elke dag vermeld op de deur van het pomphuis.

Door de centrale ligging van het zwembad, direct bij de bar, hoeft u geen grote afstanden af te leggen als u trek heeft in een drankje of een andere versnapering. Naast het zwembad bevindt zich de speeltuin waardoor uw kinderen zich in en om het zwembad zeker zullen vermaken.